Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Бензин чи газ? Важкий вибір в 2018 році

Сьогоднішній автомобільний світ стоїть на порозі змін, майже кожен виробник розширює свій модельний ряд, за рахунок впровадження електромоторів, або альтернативних силових установок. Класичні автомобільні заправки перетворюються на заправні станції для електромобілів та машин з газовим обладнанням. Занадто високі ціни на електромобілі не дають їм можливості стати основними транспортними засобами для масового споживача, тому головним конкурентом бензиновим та дизельним двигунам стала газова установка.

Сьогодні ми можемо з впененістю казати, що газо-балонне обладанання 4-го та 5-го покоління це єдиний альтернативний варіант для автовласників, адже завдяки розумній ціні та значній економії на паливі цей варіант дозволить проїзжати більші відстані витрачаючи при цьому значно меньше коштів. Для бензинових двигунів 10-річної давнини ідеально підходить 4-те покоління ГБО, яке має перевагу у вигляді компактності. В комплект установки водить газовий балон, заправний пристрій, редуктор, електронний блок керування, фільтри, кнопка перемикання між бензиновим та газовим режимом та допоміжна перефірія, яка включає в себе різноманітні шланги та блоки управління.

Балон зазвичай розміщується в багажнику, де є для нього достатньо місця. А вже через спеціальні шланги газ подається до камери згорання. Контроль над цим процесом бере на себе ЕБУ. Саме розумна електроніка відіграє значну роль у економії газу та досягненні високої потужності двигуна, який зазвичай працює на бензині. Безпроблемна експлуатація автомобіля з ГБО залежить від декількох факторів: по перше – це надійний виробник обладнання, спеціалізований сервіс де вариатор уоз було встановлено та дотримання рекомендацій щодо використання ГБО. Різниця між бензином та газом лежить у площині октанового числа палива, яке у газа значно вище, що дає змогу двигуну працювати довше на однаковому об҆ ємі. Ще одним крітерієм на користь газу виступає його ціна на заправках, яка в двічі нижче ніж на високоактановий бензин. Навіть дизельні мотори не такі економічні, щоб затьмарити популяризацію ГБО. Навіть подорожчення газу разлм з дизелем та бензином не здатне зменшити черги на станціях по встановленню газо-балонного обладнання. Крім стандартного ГБО, на автомобіль може встановлюватися варіатор випередження запалення, який слугує для підвищення КПД двигуна під час роботи на газу.

Також помітно, що останнім часом зросла кількість компаній, які пропонують встановити ГБО на будь-який автомобіль. На ринку є різні пропозиції, але як відомо якість та надійність коштує відповідних коштів, то не варто економити на власній безпеці. При правільній експлуатації автомобіля з ГБО, ймовірність проблем з з обладнанням дорівнює нулю…

 

23.10.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Бензин чи газ? Важкий вибір в 2018 році

Політика конфіденційності